Home > Error Code > Maytag 5000 Washer F35 Error Code

Maytag 5000 Washer F35 Error Code

Contents

The access screws are located under the bottom front edge of the panel. the machine seemed to work for a few minutes and after a few minutes delay the machine code changes to F35. What's New? He said: “Sir, in this case what we need to do is get this to our Product Review Board who may offer you a replacement unit. Check This Out

The gunk left in the washer tub after the first completed cycle made it clear why the sensor kept failing. Share it! I let it run the cycle thru with Oxi and Steam included…. I now have two of the pressure switches and am selling them on eBay at a substantial discount.

Maytag 5000 Washer F35 Error Code

Hold the brown pressure housing upside down and spray a couple of light bursts of contact cleaner into the pressure sensor chip inlet tube. what does that mean, how do i fix it Maytag Neptune MAH9700 Front... 2 Answers Fabric Softener Won't Dispense Maytag Neptune MAH6700A Front... 5 Answers Maytag neptune TL (TOP LOAD) fav6800aww Jake Appliance Repair School 1987-1988 Star Appliance Tech. 2 yrs. 1988-1990 Wards Appliance Tech. 11 yrs. 1990-2001 Sears Appliance Tech. 4 yrs. 2001-Oct. 2005 Jake's Appliance Repair Nov. 2005-present Look-Up & Disconnect the air dome hose from the water level switch.

Share this conversation Related Appliance Questions Question Date Submitted I installed a new hv board on my whirlpool refrig. If this message is displayed, close the door securely and restart the washing cycle. Loading... Maytag Washer Says Suds Thanks so much!

Reinstall the black outer cover and install the unit in your washer. Any way to check the switch i.e. Your question was published, help is on its way! Add your answer Sign in to answer a question 4 Answers from these members: It can be frustrating when trying to repair the Maytag washer and nothing seems to get resolved.

If your tests are correct , you'll need to check the airdome hose and pump for clogs, debris, or detergent, calcium build up causing the switch not to reset properly. Maytag 5000 Series Washer With Steam F35 capacity PowerWash7 cycle vs. Recheck for a closed circuit between pin 4 and pin 6 in the connector,( should be an open circuit, now) Check for a closed circuit between pin 4 and pin 5 Add × Loading...

Maytag 9000 Series Washer Error Code F35

Straighten the hose for adequate water flow. Yes No Voted Undo Score 1 Cancel Add a comment 0/1024 Cancel Post comment Are you sure you want to delete this zzzzzz? Maytag 5000 Washer F35 Error Code I had an F4 error on it and 12/6/2016 12/6/2016 md20/20 I am troubleshooting a LG microwave Model#LMV1680ST with the 12/6/2016 12/6/2016 md20/20 I have an LG fridge Model# LBC22520ST and Maytag Bravos Xl Washer Sd Error Code AppliancePartsPros.com is the registered trademark of AppliancePartsPros.com, Inc.

Please try again later. his comment is here My name is Kelly and I look forward to helping you! Find one here. Please enter a valid email address. F35 Error Code On Whirlpool Washer

If the code still appears, check that the washing machine is still plugged in to the electrical outlet. LonnieJohnson1 127,194 views 3:57 Whirlpool Duet Washing Machine - SUD error - how to fix - Duration: 2:08. THe drain was also full of money and baby socks. #7 (permalink) 07-05-2013, 07:11 AM Joe / APP Team Senior Expert Join Date: Jul 2010 Posts: 5,144 Quote: this contact form Pulled the Pressure Switch(water level switch), sprayed it with "brake Kleen", and put it back in.

disclaimer and Terms of Use. Maytag Washer Error Code Restart the wash cycle. So in reality, the F35 Plus kit has two versions, F35 Plus SMT or F35 Plus TH.

We're glad it wasn't anything major, and you're up and running.

The first time I encountered it I got a "SUDS" error and a few minutes later F35. Close Yeah, keep it Undo Close This video is unavailable. Click "Add" to insert your video. Maytag 5000 Series Washer Error Code F21 Ask Your Own Appliance Question Customer: replied5 years ago.

Lift the two black outer tabs upward this time and the brown pressure sensors should slide out completely. Enter your appliance model here. #5 (permalink) 07-03-2013, 08:55 PM laurenconard85 Junior Member Join Date: Jul 2013 Posts: 3 Thank you I found it. Any way to check the switch i.e. navigate here before I replace it( that is if I need to).

Was this answer helpful? Check the drain hose and make sure it is not plugged or kinked.2. Yes No Voted Undo Score 2 Cancel Add a comment 0/1024 Cancel Post comment Are you sure you want to delete this zzzzzz? For model number specific please provide the complete model number by clicking on reply to continue the thread.

Unlandano, We were unable to view or retrieve your post.